fbpx

Vlog és blog

Sok éve osztom már meg élményeimet, tapasztalataimat írott és videós formában is, ezek motivációja is a tudásom átadása, különböző csatornáimat pedig itt egyben láthatod.
Azért kezdtem emberi kísérlet című blogomat írni, hogy bemutassam másoknak, sikerül-e megvalósítani a kitűzött célomat, – azaz kiszállni a vendéglátásból és utazó filmessé válni – majd ez később vloggá alakult, ahol utazásaimat mutattam meg, később pedig videós oktató anyagokat is készítettem.
Jelenleg több csatornán is követhetsz, blogomat és vlogomat erre az oldalra gyűjtöm, napi szinten pedig TikTokra készítek rövid beszámolókat régi utazásaimról, illetve életem aktualitásairól is.

Legfrissebb bejegyzéseim

EMBERI KíSÉRLET!

EMBERI KíSÉRLET!

Néhány poszttal ezelőtt azt vetítettem előre, hogy folytatódik az emberi kísérlet, de talán nem mindenki tudja, mi az. Évekkel ezelőtt már futott egy blogom ilyen néven, és magamon kísérleteztem, hogy sikerül-e vendéglátósból szabadúszó filmessé válnom. A célomat...

bővebben
Mai hála

Mai hála

Nem a legkönnyebb periódusát élem az életemnek, ezt el kell ismerjem. Látom formálódni a jövőt, alakulni a projekteket, kirajzolódni a terveket, fejlődni magamat, látom gyarapodni a megtakarításaimat, de most mégis nyögvenyelősek a dolgok, eltűnt a megrendelő akire...

bővebben
Vágyak

Vágyak

Egy érdekes analógiát vettem észre magamon, épp most. A kisgyerekeknél lehet megfigyelni, hogy elsőre tudják mit akarnak, hisz nem rakódott még rájuk egy csomó másolt viselkedésforma, több rétegnyi elvárásnak megfelelni akarás, vagy bármi, ami elnyomná, rejtené valós...

bővebben

Ebben a lejátszási listában gyűjtöm a különféle videós ismertető videóimat, eszköz tesztektől kezdve a Premiere Pro oktató anyagokon át a drónos tippekig.

Vannak komolyabb fizetős tanfolyamaim is, azokat ide kattintva nézheted meg.

Ebben a listában az utazós videóimat találod. Helyenként túravezetés közben volt lehetőségem vlogolni, néha pedig privát utazásaimat is megörökítettem! Csehország, Szlovénia, Ausztria, Portugália, Thaiföld.