fbpx

TOP 10 könyv 2021-ből

Written by mixlevi

Körülbelül 10 éve kezdtem tanulni a filmezést és napról napra jobban szeretek filmeket készíteni. Számtalan ajtót nyitott ki előttem, rengeteg helyre eljutottam a filmezés által, ahová talán máshogy nem tudtam volna. Eleinte csak outdoor filmeket akartam készíteni, idővel azonban rájöttem, a legegyszerűbb projekt is kihívásokat tartogat és az ember a kreativitását még egy ilyen "egyszerűbb" projektben is próbára teheti. Manapság leginkább az motivál, hogy a magam ura lehessek és a saját ötleteimet valósíthassam meg, ennek eredménye ez a kurzus is, illetve a YouTube csatornám, ahol szintén sok oktató anyagot találhatsz.

2022.01.27.

Az elmúlt években egyre többet olvasok, tavaly már több, mint 20 könyvet fejeztem be (és még jó néhányat félbehagytam) és nagyon örülök hogy hobbimmá vált az olvasás. Sokan, sokszor elmondták már, bármilyen problémával szembesül is az ember, az biztos, hogy valaki korábban már átélte ugyanazt és nagy valószínűséggel könyvet is írt róla, tulajdonképpen az emberiség tudása van könyvekben leírva. 

Ebből a hatalmas tudásból én is igyekszem elfogyasztani a rám vonatkozó részeket, hogy minél többet fejlődhessek. Ebben a videóban megnézheted, melyik könyvek voltak rám a legnagyobb hatással tavaly.

 

Fényelés – Premiere Pro

Ez a azoknak készült, akik már használják a Premiere Pro-t, de egyelőre csak vágásra. Ahhoz hogy teljes mértékig profi anyagot készíts, nem hagyhatod ki a hangeffektek használatát sem, de legfőképp a fényelést. Ez a tanfolyam ez utóbbiról szól! …

Videó vágás – Premiere Pro

Ez a kurzus kezdőknek készült, akik még nem használták, vagy csak most ismerkednek a Premiere Pro vágóprogrammal. A leckék során egy egész munkafolyamattal is megismertetlek, a fájlok rendezgetésétől kezdve a különféle minőségű videók kiexportálásáig…

Korábbi bejegyzések

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük