fbpx

Tartalomgyártás

Tartalomgyártás

Referenciáim:

Az Old Lake Man triatlon verseny videóját már 2019-ben is én készítettem, örömmel tölt el, hogy visszahívtak 2020-ban is. A forgatást egy operatőr kollégával végeztük, az utómunkát én végeztem.

A Tibesz Hús imázs videóját 2020-ban forgattuk, a felvételek rögzítése és az utómunka is az én feladatom volt.

Az Elmostix videójának készítése komoly kihívás volt, mert egy éjszaka alatt forgattuk az egész anyagot, ráadásul februári hidegben. Az operatőrködést és az utómunkát is én végeztem.

A videózás mellett fotózással is foglalkozom, a legtöbb tapasztalatot outdoor környezetben gyűjtöttem, de az utóbbi időben termékfotózással is foglalkozom.

A videó készítés számomra nem munka, ez a szenvedélyem. Tőlem nem csak egy látványos videót kaphatsz, minden tudásomat, kreativitásomat és lelkesedésemet is bevetem. 
Három szakterületre specializálódtam, outdoor, imázs és social média videókat, valamint termék fotókat készítek.
A legtöbb esetben a tervezést, felvételek elkészítését és az utómunkát is én végzem, de amennyiben szükséges, partnereket is bevonok a munkába.
Ha videós tartalomra, fotókra van szükséged, kérlek töltsd ki a formulát az oldal alján, hogy felkészülhessek már az első, ingyenes konzultációnkra is, ahol megbeszélhetjük a részleteket, mely alapján árkalkulációt tudok neked készíteni.

Ha filmes projektben van rám szükséged, írj nekem!

Kérlek a lehető legrészletesebben írd meg, mire van szükséged, illetve magadról, vagy a cégedről is írj pár sort, ez segít nekem, hogy amikor egyeztetünk, az igazán lényeges dolgokra fókuszálhassunk az ismerkedés helyett!