fbpx

Online tanfolyamok

Online tanfolyamok

Mixlevivel

Egész életemet áthatja a vágy, hogy megosszam a tudásom másokkal, és minél több embernek segíthessek a fejlődésben. Jelenleg a film és videó készítésben szerzett tapasztalataimat adom át kezdőknek, online tanfolyamok, valamint személyes oktatás keretein belül, de a jövőben bővülni fog a kínálat, hogy Te is egyre sikeresebb lehess!

Videó vágás kezdőknek

Ebben a kurzusban a Premire Pro vágószoftver kezelésére tanítalak meg az alapoktól, kezdve azzal, hogy rendszerezd a fájljaidat, valamint a program kezelésén át az egyszerűbb vágási feladatoktól haladva a bonyolultabb műveletekig, beleértve az audió sávokkal való munkát is, természetesen a kész videó kiexportálásáig bezárólag.

Fényelés kurzus

Ha már magabiztosan vágsz és szeretnéd a videóidat a következő szintre emelni, az egyik fontos lépés, hogy a videóidnak egységes kinézetet biztosíts, erősítsd a felvételkor kialakított hangulatot, vagy esetleg olyan mértékben manipuláld, amit csak a fantáziádban el tudsz képzelni!

Személyes oktatás

A személyes oktatás keretein belül rendkívül hatékonyan és gyorsan fejlődhetsz, ráadásul célirányosan arra tudlak megtanítani amivel leginkább foglalkozni szeretnél. Ezt akkor javaslom, ha már megismerkedtél a vágással, esetleg elvégezted már a Videó vágás kezdőknek kurzusomat, és az is kialakult benned, milyen videókat szeretnél készíteni.

Válassz magadnak kurzust

vágó tanult már meg videókat készíteni tőlem!

Nemrég végeztem vele. Nekem nagyon hasznos volt kezdőként. Szerintem egy nagyon jól érthető, jól felépített, tömör oktatóanyag lett.
Már várom a fényeléssel foglalkozót 🙂
Magda Tamás

Szuper volt! Hatalmas alázattal vagy a szakma iránt, ami egyértelműen látszik is. Élveztem az összes videót egytől-egyig. Rengeteg új dolgot tanultam. Nagyon szépen köszönöm Levi!

Szabó András

Ha személyes oktatást szeretnél, írj nekem üzenetet!