fbpx

Online tanfolyamok

Mixlevivel

Egész életemet áthatja a vágy, hogy megosszam a tudásom másokkal, és minél több embernek segíthessek a fejlődésben. Jelenleg a film és videó készítésben szerzett tapasztalataimat adom át kezdőknek, online tanfolyamok, valamint személyes oktatás keretein belül, de a jövőben bővülni fog a kínálat, hogy Te is egyre sikeresebb lehess!

Videó vágás kezdőknek

Ebben a kurzusban a Premire Pro vágószoftver kezelésére tanítalak meg az alapoktól, kezdve azzal, hogy rendszerezd a fájljaidat, valamint a program kezelésén át az egyszerűbb vágási feladatoktól haladva a bonyolultabb műveletekig, beleértve az audió sávokkal való munkát is, természetesen a kész videó kiexportálásáig bezárólag.

Fényelés kurzus

Ha már magabiztosan vágsz és szeretnéd a videóidat a következő szintre emelni, az egyik fontos lépés, hogy a videóidnak egységes kinézetet biztosíts, erősítsd a felvételkor kialakított hangulatot, vagy esetleg olyan mértékben manipuláld, amit csak a fantáziádban el tudsz képzelni!

Személyes oktatás

A személyes oktatás keretein belül rendkívül hatékonyan és gyorsan fejlődhetsz, ráadásul célirányosan arra tudlak megtanítani amivel leginkább foglalkozni szeretnél. Ezt akkor javaslom, ha már megismerkedtél a vágással, esetleg elvégezted már a Videó vágás kezdőknek kurzusomat, és az is kialakult benned, milyen videókat szeretnél készíteni.

Válassz magadnak kurzust

Ha személyes oktatást szeretnél, írj nekem üzenetet!