fbpx

EMBERI KíSÉRLET!

Written by mixlevi

Körülbelül 10 éve kezdtem tanulni a filmezést és napról napra jobban szeretek filmeket készíteni. Számtalan ajtót nyitott ki előttem, rengeteg helyre eljutottam a filmezés által, ahová talán máshogy nem tudtam volna. Eleinte csak outdoor filmeket akartam készíteni, idővel azonban rájöttem, a legegyszerűbb projekt is kihívásokat tartogat és az ember a kreativitását még egy ilyen "egyszerűbb" projektben is próbára teheti. Manapság leginkább az motivál, hogy a magam ura lehessek és a saját ötleteimet valósíthassam meg, ennek eredménye ez a kurzus is, illetve a YouTube csatornám, ahol szintén sok oktató anyagot találhatsz.

2021.02.19.

Néhány poszttal ezelőtt azt vetítettem előre, hogy folytatódik az emberi kísérlet, de talán nem mindenki tudja, mi az.

Évekkel ezelőtt már futott egy blogom ilyen néven, és magamon kísérleteztem, hogy sikerül-e vendéglátósból szabadúszó filmessé válnom.

A célomat elértem és sajnos a blog lassan elkopott, ezzel párhuzamosan pedig a fejlődésem is lelassult. Ennek oka, hogy lassan beleszürkültem a hétköznapokba (pedig azok igazán nem hétköznapiak voltak), és elhittem, most már mindig minden király lesz

Azóta rengeteg újat tanultam, és rájöttem a fejlődés soha nem állhat meg, és amint az ember elér egy célt, máris újra van szüksége. Hatalmas lépés volt számomra, amikor vendéglátósból utazó filmes lettem, de ma már nem elégszem meg ennyivel!

Ráadásul amit eddig célnak hittem, az valójában csak egy részcél volt a nagy egész egy lépése, de erről majd egy másik bejegyzésben, most legyen inkább szó a jelenlegi részcéljaimról, projektekről, melyeknek az építésével foglalatoskodom újabban:

🟨 Noha mostanában másfelé kacsingatok, a filmezés örök szerelem marad, ezért a filmes vállalkozásom továbbra is működni fog, mi több, szeretném azt is magasabb szintre emelni, csak már nem feltétlen egyedül. Továbbá elkezdtem tovább adni a tudásom, online és személyes formában is tanítok kezdőket a videózás alapjaira. Természetesen ezeket szeretném minél szélesebb körbe eljutatni, hogy akinek filmre van szüksége, vagy meg szeretné tanulni a készítés alapjait, azoknak segíthessek ebben.

🟩 A Kalandbarát számomra a szerelem projekt megtestesítője, egy igazi családi vállalkozás, azzal a céllal, hogy a természetbe csábítsuk az embereket és népszerűsítsük az aktív pihenést és különleges élményeket nyújtsunk. Tavaly egy csonka szezonnal indultunk és szeretném, ha idén még több ember jönne velünk és távozna élményekkel telve!

🟦 A harmadik projekt egyelőre nem publikus, de szintén szerelem projektnek nevezem, egy olyan vállalkozás, melyben az eddigi összes tapasztalatomra szükség lesz és még újakat is kell tanulnom, kihívás lesz a javából, alig várom!

🟥 Ezek mellett idén is rendezünk egy fesztivált, amely szintén még félig titkos fázisban van, de már dolgozunk rajta egy pár hete.

Ha velem tartasz, – egyelőre itt, de hamarosan az új weboldalamon, – betekintést nyerhetsz az életem, és ezen projektek alakulásába, felépítésébe, láthatod az esetleges melléfogásokat, sikereket, részese lehetsz Te is az utamnak!

Akkor hát, kísérletezzünk!

Fényelés – Premiere Pro

Ez a azoknak készült, akik már használják a Premiere Pro-t, de egyelőre csak vágásra. Ahhoz hogy teljes mértékig profi anyagot készíts, nem hagyhatod ki a hangeffektek használatát sem, de legfőképp a fényelést. Ez a tanfolyam ez utóbbiról szól! …

Videó vágás – Premiere Pro

Ez a kurzus kezdőknek készült, akik még nem használták, vagy csak most ismerkednek a Premiere Pro vágóprogrammal. A leckék során egy egész munkafolyamattal is megismertetlek, a fájlok rendezgetésétől kezdve a különféle minőségű videók kiexportálásáig…

Korábbi bejegyzések

Mai hála

Mai hála

Nem a legkönnyebb periódusát élem az életemnek, ezt el kell ismerjem. Látom formálódni a jövőt, alakulni a...

Vágyak

Vágyak

Egy érdekes analógiát vettem észre magamon, épp most. A kisgyerekeknél lehet megfigyelni, hogy elsőre tudják mit...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük