fbpx

Előadások

Előadások

Túravezetői pályafutásom alatt éreztem meg először az ízét, mennyire jó érzés átadni a tudást, bemutatni egy helyet, kultúrát, esetleg inspirálni másokat. Azóta többször is volt szerencsém előadásokat tartani, kerekasztal beszélgetésen részt venni, televízió és rádió műsorokban szerepelni. Mindig örömmel teszek eleget az ilyen felkéréseknek, legyen szó akár utazásról, önmegvalósításról, a szabadúszó életformáról, vagy arról, hogy inspiráljak másokat.

Tilos Rádió

A Járatlan utakon fesztivál előadójaként a Tilos rádió vendége voltam néhány előadó társammal, a téma pedig természetesen az utazás volt.

Ridikül (MTVA)

2021 Februárjában voltam a műsor vendége, világutazásról beszélgettünk, illetve annak hiányáról a pandémia idején.

Budapest LAB

A Budapesti Gazdasági Egyetemen működő Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központ 2019-ben kezdte meg a szabadúszó közösség hazai feltérképezését, mely kutatásban interjú alanyként vettem részt.

Petőfi TV

Az “Én vagyok itt” című műsor vendége voltam és 2019-es, 17 napos lakóautós utazásomról meséltem.

Ozone TV

Az egyenlítő című műsorban beszélgettünk két utazótársammal a különféle utazási módokról, stílusokról.

Freelancer Fesztivál

2019-ben a Freelancer Fesztiválon szerepeltem előadóként, arról meséltem, hogy lettem vendéglátósból utazó filmes.

Járatlan Utakon Fesztivál

Magyarország legnagyobb független utazó fesztiválján már többször is adtam elő, illetve vettem részt kerekasztal beszélgetésekben, digitális nomád életforma, fotózás, videózás, valamint önmegvalósítás témakörben.

Freelancers Week

Egy kerekasztal beszélgetés résztvevője voltam, melyben a szabadúszó életforma árnyoldalairól, buktatóiról beszélgettünk.

Y project

Panelbeszélgetés szereplője voltam, ahol a téma a szabadúszó életforma és annak elérése volt, személyes példáinkon keresztül.

Ha meghívnál előadónak, írj nekem üzenetet!