fbpx

Vágás kezdőknek – Premiere Pro

Szerző: mixlevi Közzétéve:

31 students

Üdvözöllek! Nagyon örülök, hogy belevágsz!

Azért készítettem ezt a kurzust, mert tudom, magyar nyelven alig vannak minőségi oktató anyagok és a YouTube csatornámra készített haladó oktató videókra sok pozitív visszajelzést kaptam. Bízom benne, számodra is könnyen érthető lesz, ahogy magyarázok!

Ez a kurzus kezdőknek készült, akik még nem használták, vagy csak most ismerkednek a Premiere Pro vágóprogrammal. A leckék során egy egész munkafolyamattal is megismertetlek, a fájlok rendezgetésétől kezdve a különféle minőségű videók kiexportálásáig.

Érintőlegesen a fényeléssel is foglalkozunk, de mivel ahhoz már némi tapasztalatra is szükség van, egy különálló fényelés kurzust is el fogok készíteni azoknak, akik jobban belemélyednének a vágás rejtelmeibe. Természetesen, Te kedvezményt kapsz majd!

Bátorítalak, hogy a Facebook csoportban is legyél aktív, ahogy én is rengeteget tanultam másoktól, Te is biztos el tudsz majd lesni ezt-azt illetve, ha igény lesz rá, összejövetelt is szívesen szervezek majd, valamint érdeklődés esetén videós workshopot is!

Jó tanulást kívánok!

Instructor

Körülbelül 10 éve kezdtem tanulni a filmezést és napról napra jobban szeretek filmeket készíteni. Számtalan ajtót nyitott ki előttem, rengeteg helyre eljutottam a filmezés által, ahová talán máshogy nem tudtam volna.
Eleinte csak outdoor filmeket akartam készíteni, idővel azonban rájöttem, a legegyszerűbb projekt is kihívásokat tartogat és az ember a kreativitását még egy ilyen "egyszerűbb" projektben is próbára teheti.
Manapság leginkább az motivál, hogy a magam ura lehessek és a saját ötleteimet valósíthassam meg, ennek eredménye ez a kurzus is, illetve a YouTube csatornám, ahol szintén sok oktató anyagot találhatsz.

19,900 Ft 14,900 Ft
0