fbpx

Fényelés kezdőknek – Premiere Pro

Szerző: mixlevi Közzétéve:

5 students

Hello! Nagyon örülök, hogy azt tervezed, megteszed a következő lépést!

Azért készítettem ezt a kurzust, mert tudom, magyar nyelven alig vannak minőségi oktató anyagok és a YouTube csatornámra készített oktató videókra sok pozitív visszajelzést kaptam. Bízom benne, számodra is könnyen érthető lesz, ahogy magyarázok! Jelenleg magyar nyelven nincs is másik online videó fényelő tanfolyam.

Ez a azoknak készült, akik már használják a Premiere Pro-t, de egyelőre csak vágásra. Ahhoz hogy teljes mértékig profi anyagot készíts, nem hagyhatod ki a hangeffektek használatát sem, de legfőképp a fényelést. Ez a tanfolyam ez utóbbiról szól!

A fényelést a Premiere Pro Lumetri paneljével fogjuk végezni. A kurzus során a panel minden egyes funkcióját be fogom neked mutatni, hogy a fényelés két fő lépését Te magad is el tudd majd végezni. Az első lépés a korrekciós folyamat, amikor a különálló snitteket összehangoljuk expozíció és színek tekintetében is, hogy a második lépésben minél könnyebb legyen a videó végső kinézetének kialakítása.

Emellett zárt Facebook csoportomba is beléphetsz, és bármilyen filmezéssel kapcsolatos kérdésedet felteheted! Bátorítalak, hogy a csoportban is legyél aktív, ahogy én is rengeteget tanultam másoktól, Te is biztos el tudsz majd lesni ezt-azt illetve, ha igény lesz rá, összejövetelt is szívesen szervezek majd, valamint érdeklődés esetén videós workshopot is!

Jó tanulást kívánok!

Instructor

Körülbelül 10 éve kezdtem tanulni a filmezést és napról napra jobban szeretek filmeket készíteni. Számtalan ajtót nyitott ki előttem, rengeteg helyre eljutottam a filmezés által, ahová talán máshogy nem tudtam volna.
Eleinte csak outdoor filmeket akartam készíteni, idővel azonban rájöttem, a legegyszerűbb projekt is kihívásokat tartogat és az ember a kreativitását még egy ilyen "egyszerűbb" projektben is próbára teheti.
Manapság leginkább az motivál, hogy a magam ura lehessek és a saját ötleteimet valósíthassam meg, ennek eredménye ez a kurzus is, illetve a YouTube csatornám, ahol szintén sok oktató anyagot találhatsz.

14,900 Ft
0