fbpx

Mai hála

Written by mixlevi

Körülbelül 10 éve kezdtem tanulni a filmezést és napról napra jobban szeretek filmeket készíteni. Számtalan ajtót nyitott ki előttem, rengeteg helyre eljutottam a filmezés által, ahová talán máshogy nem tudtam volna. Eleinte csak outdoor filmeket akartam készíteni, idővel azonban rájöttem, a legegyszerűbb projekt is kihívásokat tartogat és az ember a kreativitását még egy ilyen "egyszerűbb" projektben is próbára teheti. Manapság leginkább az motivál, hogy a magam ura lehessek és a saját ötleteimet valósíthassam meg, ennek eredménye ez a kurzus is, illetve a YouTube csatornám, ahol szintén sok oktató anyagot találhatsz.

2021.02.15.

Nem a legkönnyebb periódusát élem az életemnek, ezt el kell ismerjem.
Látom formálódni a jövőt, alakulni a projekteket, kirajzolódni a terveket, fejlődni magamat, látom gyarapodni a megtakarításaimat, de most mégis nyögvenyelősek a dolgok, eltűnt a megrendelő akire számítottam, lemondták a forgatást amit beterveztem, túrát nem vezethetek, az evezős szezon még odébb van, a titkos projekt is még előkészítési fázisban.
Kissé talán görcsösen menekülök előre, megállás nélkül ötletelek, vég nélkül olvasom a fejlesztő könyveket, és mint egy pingpong labda pattanok hol a bizakodó lelkesedés, hol az aggódó szorongás térfelére.
Ugyanakkor ma is történt egy nagy felismerésem.
Annyit olvasok sikeres emberekről, emberektől és nem volt olyan, akinek a karrierjében ne lett volna csőd, bukás, kudarc.
Nekem valójában hálásnak kell lennem, hogy olyan védőháló vesz körbe, ami nem engedi, hogy ez megtörténhessen, és azért is, hogy a totális csőd valójában nem veszélyeztet.
Ezért nagyon hálás vagyok, kifejezni pedig hogy máshogy tudnám, mint hogy nyugodtan teszem tovább a dolgomat és folytatom az utat, amiben hiszek.
Nyugibugi van!
Ezen felül pedig szeretném nektek megköszönni a rengeteg pozitív visszajelzést, bíztatást, kedves szót és vicces emojit, amit az előző posztomra reagáltatok, nektek is nagy szerepetek van abban, hogy most megint a bizakodó lelkesedés térfelén legyek!

 

Fényelés – Premiere Pro

Ez a azoknak készült, akik már használják a Premiere Pro-t, de egyelőre csak vágásra. Ahhoz hogy teljes mértékig profi anyagot készíts, nem hagyhatod ki a hangeffektek használatát sem, de legfőképp a fényelést. Ez a tanfolyam ez utóbbiról szól! …

Videó vágás – Premiere Pro

Ez a kurzus kezdőknek készült, akik még nem használták, vagy csak most ismerkednek a Premiere Pro vágóprogrammal. A leckék során egy egész munkafolyamattal is megismertetlek, a fájlok rendezgetésétől kezdve a különféle minőségű videók kiexportálásáig…

Korábbi bejegyzések

EMBERI KíSÉRLET!

EMBERI KíSÉRLET!

Néhány poszttal ezelőtt azt vetítettem előre, hogy folytatódik az emberi kísérlet, de talán nem mindenki tudja, mi az....

Vágyak

Vágyak

Egy érdekes analógiát vettem észre magamon, épp most. A kisgyerekeknél lehet megfigyelni, hogy elsőre tudják mit...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük